Voor wie?


4 escape rooms bij Escaperoom Delden in Twente.

Ontsnappen met een grote groep, er zijn 4 spannende escape rooms Delden bij de Weijenborg. De  escape room “Café René” is geschikt voor groepen van 4 tot 15 personen. De Russsische Goudtrein is geschikt vanaf 2 t/m 12 personen. Escaperoom Huttenkloas is geschikt vanaf 3 t/m 15 personen. De 4e escaperoom wordt ingezet bij groepen boven de 60 personen. De mobiele escape room Delden is geschikt tot en met 20 personen en komt naar je toe.

Wij bieden wij leuke programma’s aan die even langs duren als het escapen uit de escaperoom. Zodra de escape room weer beschikbaar is wordt er gewisseld van programma. Dus ben je met 60 personen, je bent van harte welkom is de escape rooms in Delden voor een spannend programma rondom het escapen.

Beide escape rooms kunnen worden aangepast voor Engelstalige escapers.

Welke programma’s bieden wij de “wachtenden”. Een kleine greep uit de vele mogelijkheden:

bivak ktr (64) bivak ktr (76) bivak ktr (128)

Voorbeeld programma:

De eerste groep van 12 personen wordt opgesloten in de escape room. De andere 12 personen gaan aan de slag onder begeleiding van de chef kok om heerlijke pizza’s te maken. Na de ontsnapping van de eerste groep wordt er gewisseld. Nadat ook de 2e groep ontsnapt is wordt er gezellig samen gegeten en genoten van de zelf bereide pizza’s.

We maken graag een mooi programma op maat voor je.

tumblr_mcq838008C1ry96k9o1_1280 large-40 Etalage do-001 (8) Etalage do-001 (17)