Onze Rooms


Escape room Delden in Twente 

Je gaat escapen uit één van de spannende escape rooms van escaperoomDelden.nl. Kun jij alle geheimen van de grootste Escape Rooms van Twente ontrafelen?
De escape room Delden in Twente opent heel kort de deuren om onmiddellijk met een dikke klap een uur lang dicht te gaan. Escaperoom Delden by de Weijenborg bestaat uit 3 spannende escaperooms, 1 mobiele escape room en een buiten escape.

 

Escaperoom Huttenkloas

Criminologie student Jacco is geobsedeerd door Klaas Annink, de beruchte 18e-eeuwse seriemoordenaar uit Ambt-Delden. Jacco doet een cold case onderzoek naar deze Huttenkloas, die velen met zijn bijl de hersens insloeg. Hij begroef de lijken naast zijn boerderij, geholpen door vrouw en kinderen. Onder het oog van 20.000 toeschouwers werd het gezin geradbraakt, de hersens ingeslagen met de eigen bijl en opgehangen totdat ze vanzelf van de galg vielen. Het was het proces van de eeuw.
Student Jacco is verdwenen. Zijn studiegenoten zijn op zoek naar hem en zijn bang voor de beruchte vloek van Huttenkloas. Durf jij te helpen zoeken……?

Escaperoom Café René

De escape room Delden in Twente gaat terug in de tijd naar Café René uit het televisie programma ‘Allo ‘Allo. Hierin komt café eigenaar René in komische problemen omdat hij verzetsstrijder tegen wil en dank is en ook de Duitsers als stamgast heeft. (Kennis van dit programma is niet nodig om te kunnen ontsnappen).
Het beroemde schilderij “de Fallen Madonna with the big boobies” is verdwenen. De Gestapo is woedend en eist de Madonna onmiddellijk terug.

ontsnapt_testteam

 

 

 

 

 

 

Een spannende zoektocht begint. Weet jij alle codes van deze unieke Room in Delden te kraken. Teamspirit, inzicht, creativiteit, out of the box denken, alle delen van je hersenen worden op de proef gesteld.
De spanning stijgt, het luchtalarm klinkt, de tijd tikt weg…….
Lukt het jou om dit kostbare werk binnen 60 minuten uur terug te vinden?

DSC_5945DSC_6026

Escaperoom De Russische goudtrein

Een gepantserde trein volgeladen met Tsaren goud staat in een geheime tunnel in Rusland.
Je gaat opzoek naar de enige kaart die er ter wereld bestaat met de exacte locatie van de verdwenen goudtrein. In de werkkamer van een bejaarde oud spion van de KGB ga je opzoek. Helaas is de kamer boobytrapped. De tijd dringt. Laat je hersenen volop draaien en kraak alle codes.

Escaperoom Café René mobiel

Café René mobiel wordt ingezet bij groepen boven de 80 personen.  De Escaperoom Café René mobiel gaat terug in de tijd naar Café René uit het televisieprogramma ‘Allo ‘Allo. Hierin komt café-eigenaar René in komische problemen omdat hij verzetsstrijder tegen wil en dank is en ook de Duitsers als stamgast heeft.
Het beroemde schilderij “de Fallen Madonna with the big boobies” is verdwenen. De Gestapo is woedend en eist de Madonna onmiddellijk terug.
Een spannende zoektocht begint. Weet jij alle codes van deze unieke escape room in ouderwetse stijl van 1945 te kraken. Voel je adrenaline stijgen. Lukt het jou om dit kostbare werk binnen 60 minuten uur terug te vinden?

 

DSC_5922DSC_6005DSC_6000

Outdoor escape.

Super spannend en uitdagend, buiten escapen, een nieuwe sensatie. De Weijenborg in Delden heeft 3 verschillende escape rooms en heeft nu ook een buiten escape. Spannend en super moeilijk, want wat zijn allemaal aanwijzingen speciaal voor jouw escape en wat hoort gewoon bij Delden.

Thema van de buiten escape

In de 16e eeuw mocht de Drost van Twente van elke boete die hij oplegde een derde deel houden. Hierdoor werd hij hebberig en corrupt en heeft zelfs de 2 Freules van Beckum tot de brandstapel veroordeeld, zodat hij hun schatten in beslag kon nemen. Toen het hem te warm onder de voeten werd heeft hij zijn gouden ducaten begraven. Daarna is Delden door brand onherkenbaar verwoest en is het een raadsel waar de schat begraven is.
Vind jij de goudschat binnen 1 uur tijdens deze  Outdoor Escape, de spannendste buiten escape.

Je kunt deze buiten escape doen vanaf 2 personen t/m 150 personen.

Prijzen:
tot en met 4 personen € 81,60 totaal
5 personen € 19,75 p.p.
6 personen € 18,50 p.p.
7 personen € 17,50 p.p.
8 personen € 16,50 p.p.
9 personen € 15,50 p.p.
Vanaf 10 personen € 15,00 p.p.
Vanaf 100 personen € 12,50 p.p.

Aantal personen in de escaperooms

Je kunt de Escape Rooms Delden met minimaal 2 personen doen en met maximaal 20 personen. Verdeeld over de escape rooms kun je met circa 40 personen tegelijk escapen.
Ben je met meer personen, dan splitsen we je gezelschap en hebben we een keuze uit 20 leuke programma’s die je kunt doen in afwachting van jouw beurt in de Escape Room. Voor gezelschappen met meer dan 60 personen hebben wij de 4e escape room. Hierdoor kunnen in een leuk wisselprogramma 120 personen escapen.

  • Café René 4 tot en met 15 personen
  • De Russische Goudtrein 2 tot en met 12 personen
  • Huttenkloas 3 tot en met 15 personen
  • Escape room mobiel 10 tot 20 personen
  • Delden City Escape – Buiten escape vanaf 2 tot 300 personen