Nieuw: escapen met Augmented en Virtual Reality


Op zoek naar iets nieuws? Vol teambuilding, avontuur en sensatie? Speel dan de AR Outdoor Escape en stap in een wereld vol intrige, spionage en geheime codes!

AR city escape

Word een held in de AR Outdoor Escape: From Russia With Love en redt de wereld van de ondergang. De nieuwste outdoor escape met augmented reality. Met een koffer vol gadgets ga je op pad en met behulp van AR verschijnen geheime virtuele kluizen, levensechte hologrammen en loop door een virtuele deur naar een compleet andere wereld. Je ziet precies waar alle andere teams zich bevinden in deze interactieve escape.

Reserveren

Het verhaal van de AR city Escape

De Russische dubbelspion Skripal heeft overal in Delden sporen achtergelaten. Jouw team gaat op zoek naar geheime codes die je alleen kunt opsporen met behulp van je forensische koffer vol gadgets. Wat is de Russische regering van plan en red de wereld. Vertrouw niemand en houdt de gevonden sporen supergeheim. Je strijd tegen de andere spionage teams. Een echte escape battle. We kunnen dit spel ook op locatie verzorgen.

ar city escape twente

Prijzen AR city escape

Duur 2 uur
ü  Prijs t/m 10 personen € 33,00 per persoon
ü  Prijs 11 t/m 25 personen € 30,00 per persoon
ü  Prijs 26 t/m 40 personen € 27,00 per persoon 
ü  Prijs 40+ € 24,00 per persoon
Duur 3 uur
ü  Prijs t/m 10 personen € 35,00 per persoon
ü  Prijs 11 t/m 25 personen € 33,00 per persoon
ü  Prijs 26 t/m 40 personen € 30,00 per persoon 
ü  Prijs 40+ € 27,00 per persoon
We kunnen deze activiteit ook op locatie verzorgen.

VR escape

VR Escape dining is een fantastische virtual reality beleving rondom een 3-gangen diner. Los met je team de moord op met behulp van VR, spannende props, verborgen boodschappen en lekker eten.
Een baanbrekende ervaring waarbij communicatie en samenwerking onmisbaar zijn.

Wat je kun verwachten bij het VR Escape Dining

Na een korte uitleg ga je in groepjes van 4 à 8 personen aan de slag. Gebruik de VR headset en stap om de beurt in de virtuele wereld. Wat ziet jouw collega met de Oculus headset en wat kun jij daarmee in de echte wereld. De mooi gedekte tafel blijkt vele geheimen te bevatten. Met je team ga je puzzelen, combineren, proberen de link tussen de virtuele en echte wereld te leggen en daarmee antwoorden te vinden. Tussen de gangen van het diner speel je steeds een volgend level. Blijf scherp, want je strijdt tegen andere teams om de beste score. Samenwerken is de sleutel tot succes, communicatie is cruciaal.

Het verhaal van het VR Escape dining

De eigenaar van hotel de Weijenborg is 7 dagen geleden onder zeer verdachte omstandigheden dood aangetroffen in zijn horecabedrijf. De politie onderzoekt zijn dood en behandelt deze als moordzaak. Jullie worden verdacht iets met de moord te maken te hebben en zijn vandaag op borgtocht vrijgelaten. Je bent voorlopig escaped aan een levenslange gevangenisstraf. Je hebt maar 3 uur de tijd gekregen om je onschuld te bewijzen.

Je bent vandaag in het hotel van het slachtoffer en bent op zoek naar aanwijzingen. Je hebt beschikking over dossiers, documenten en over een Oculus bril, waarmee je door de kamers van het hotel kunt lopen op zoek naar aanwijzingen. Wie heeft het motief, de gelegenheid en de middelen voor de moord. Wie probeert jou dit misdrijf in de schoenen te schuiven. Los de moord op! escape en verlaat Hotel de Weijenborg als een vrij mens.

VR diner escape

3-gangen keuze menu

  • Rundercarpaccio met oude kaas snippers, pijnboompitten en balsamico dressing.
  • Lichtgebonden tomatensoep
  • Champignons Dordogne met een zachte knoflooksaus
  • Zalmfilet ingewreven met ambachtelijke honing dille mosterd
  • Saté van kippendij met huisgemaakte pindasaus
  • Malse Rundersucade in jus gegaard
  • Pasta met pesto pittenmix en Parmezaanse kaas
  • IJscoupe met 3 smaken roomijs en slagroom
  • Heisse Liebe, vanille roomijs met warme frambozensaus en slagroom
  • Crème brûlée – geflambeerd – vanille – room

Dit wil je weten over het VR Escape Dining

– Duur: +- 3 uur
– Prijs € 55,00 per persoon incl. 3-gangen diner vanaf 4 personen tot 150 personen
– Ideaal voor Bedrijfsfeest, vriendenuitje, vrijgezellenfeest

– we kunnen dit spel ook op jouw locatie verzorgen

Reserveren