Escape room vanuit Hengelo


Kom jij in onze Escaperooms?

Woon of werk jij in Hengelo en jij wilt graag komen escapen, dan vind je hier informatie over het escapen vanuit Hengelo. Door de centrale ligging van Delden is onze locatie erg geschikt voor een Escaperoom vanuit Hengelo. Wij zijn goed te bereiken met de fiets, de auto en de trein.

Onze Escape rooms Café Rene, Huttenkloas en De Russische goudtrein zijn ook voor iedereen uit Hengelo een onvergetelijke beleving. De grootste kamers hebben plek voor 15 deelnemers en de kleinste tot 12. Wanneer wij een wisselprogramma aanbieden kunnen wij in 2,5 uur tijd 80 personen laten deelnemen aan onze Escape rooms.

Reserveren

Voor nog grotere groepen hebben wij een 4e escaperoom en een outdoor escape beschikbaar.

Escape room Hengelo per auto

Escape room Hengelo per auto

Escape room met de auto:

Vertrek vanuit het Centrum van Hengelo richting Delden. Na het passeren van de A35 neem je de afslag Delden Oost . Deze weg blijf je volgen tot in het centrum. Nadat je de Kruitvat en vervolgens de schoenenwinkel bent gepasseerd sla je linksaf de Spoorstraat in. Na 50 meter zit rechterkant De Weijenborg/ De Escape room Delden. Gratis parkeren kan links voor het spoor. Voor meer info: Google maps

Escape room met de fiets:

Met de fiets is Delden vanuit Hengelo centrum het beste te bereiken via de Deldenerstraat. Fiets deze helemaal af, halverwege fiets je onder het viaduct van de A35 door. Na het einde van het fietspad sla je bij de eerste afslag linksaf, je gaat onder het Laartunneltje door. Aan het einde sla je rechts-af. Blijf de weg vervolgen tot aan Hotel de Zwaan, hier vervolg je je weg de Langestraat in. Deze weg blijf je volgen tot aan Roescher zonwering en sla daar linksaf. Na 50 meter heb je de Weijenborg bereikt aan de rechterkant.

Escape room met de trein:

Escape room Hengelo per trein

Escape room Hengelo per trein

Delden is vanuit Hengelo super goed te bereiken met de trein. Door onze ligging op 3 minuten lopen van het station is dit voor veel bezoekers een erg goede optie. De trein vanuit Hengelo Centraal vertrekt minstens één keer per uur. Vanuit Delden geldt hetzelfde, waarbij de laatste trein vertrekt om 0:07 uur.

Vanaf het station volg je de bordjes en na 3 minuten ben je aangekomen bij de Weijenborg/ De Escape room Delden

Kijk hier voor de actuele vertrektijden vanuit Hengelo: www.ns.nl